En sista koll

Sanna Nielsen vinner vår omröstning stort. Hon har lägst odds hos spelbolaget braodds.com, men fick se sig besegrad av Ace Wilder efter fredagens genrep i Friends Arena.

Här gör vi en sista koll före kvällens MF-final. Studerar vi vår egen omröstning kan sägas att Sanna först efter ett tag drog ifrån, det var länge jämnt mellan henne och Elena Paparizou. Alcazar lägger beslag på tredje platsen medan Ace Wilder blir fyra.

Oddsen
Hos spelbolaget braodds.com var det på lördagsförmiddagen oerhört jämnt. Här har Ace Wilder hela tiden knappat in på Sanna Nielsens försprång. Att dessa två är favoriter till segern och är de absoluta lågoddsarna är det ju ingen diskussion om. Vinst för Panetoz däremot skulle ge bra betalt för den som vågar satsa på dem!

Ace var publikens favorit
Mer än 500 av de som fanns på plats i Friends Arena på fredagskvällen för genrepet deltog i undersökningen. Här vann Ace Wilder ganska klart före tvåan Sanna Nielsen. Här är resultatet av publikundersökningen:

  1 ACE WILDER 25,8%
  2 SANNA NIELSEN 15,4%
  3 ALCAZAR 13,2%
  4 OSCAR ZIA 11,8%
  5 ANTON EWALD 8,1%
  6 YOHIO 7,3%
  7 LINUS SVENNING 5,9%
  8 ELENA PAPARIZOU 5,3%
  9 PANETOZ 5,3%
10 ELLEN BENEDIKTSON 1,8%
Ace vs Sanna


Aftonbladets läsare har Yohio i topp
Vi avslutar den här kollen med en titt på Aftonbladets omröstning. Som synes är Yohio i ledning. Den slutsats som kan dras efter det här är väl att det kommer stå mellan honom, Ace Wilder och Sanna Nielsen. Snart är det dock slut på omröstningar och gissningar, återstår bara några timmar innan det verkliga avgörandet - det ligger som bekant i svenska folkets och den internationella jurygruppens händer.

Kommentarer