Om oss

Det går att kontakta oss på olika sätt

✪ skicka mail till escsweden@gmail.com

✪ sänd ett direktmeddelande på twitter

✪ skriv nåt på facebook

✪ använd kommentatorsfältet till en artikel

Tipsa, föreslå förändringar eller kom med synpunkter!

Bakgrund - berättelsen så här långt

På allvar sedan 2003 Det här avlånga bildcollaget visar hur våra förstasidor har sett ut genom åren. Visst, det förekom en tjuvstart redan hösten 2002, men det var med adressen Escsweden.just.nu som skapades 2003 sajten kom igång på allvar.

Det stora genombrottet kom året efter med Escsweden.com och den adressen varade till 2012. Under den tiden utökade vi 2007 med Escsweden.webblogg.se samt med twitter.com/escswedencom år 2009. På Facebook finns vi också sedan 2017.

Med Göteborg som bas Sedan september 2012 finns nu allt samlat här på Escsverige.blogspot.se. Som mest har fyra personer varit sysselsatta med att ge er senaste nytt om Melodifestivalen, ESC och Junior.

Nu är vi två som trots resor lite här och var fortfarande utgår från Göteborg.

En nyhetssajt ESCsweden/sverige är i första hand en webbplats som förmedlar nyheter om allt som har med ESC, MF, Junior ESC och andra länders nationella uttagningar att göra.

Här förekommer sällan rena artistporträtt eller artiklar om andra musikaliska evenemang - allt måste ha en ganska tydlig koppling till MF eller ESC.

Kom med tips! Vill du kontakta oss är alternativen många, skicka mail till escsweden@gmail.com, sänd ett direktmeddelande på twitter eller använd kommentatorsfältet till en artikel!

Tipsa, föreslå förändringar eller kom med synpunkter!

På surfplatta och mobil Dator, laptop, padda - självklara plattformar att följa oss på. Men sajten är även anpassad till din mobil, kolla själv här - kompakt och behändigt så du inte missar något.

Var du än är kan du alltså alltid hålla koll på Escsverige!
Efter gul design 2012 såg vi ut så här fram till juli 2014Design från sommaren 2014 till oktober 2016

Design från hösten 2016 till en bit in på 2018 då vi förnyade igen

En ljus ton med större fokus på bilder präglar nuvarande utseende

Kommentarer