Om oss

Det går att kontakta oss på olika sätt


skicka mail till escsweden@gmail.com

sänd ett direktmeddelande på → twitter

skriv nåt på → facebook

använd kommentatorsfältet till en artikel

Tipsa, föreslå förändringar eller kom med synpunkter!

Bakgrund - berättelsen så här långt
Bildcollaget som du hittar längre ner på den här sidan visar hur våra förstasidor har sett ut genom åren. Visst, det förekom en tjuvstart redan hösten 2002, men det var med adressen Escsweden.just.nu som skapades 2003 sajten kom igång på allvar.

Det stora genombrottet kom året efter med Escsweden.com och den adressen varade till 2012. Under den tiden utökade vi 2007 med Escsweden.webblogg.se 🔗 (arkiverad) samt med → Twitter år 2009. På → Facebook finns vi också sedan 2017. Men med FB vet vi inte riktigt vad vi ska göra, sidan uppdateras bara sporadiskt.

Med Göteborg som bas
Sedan september 2012 finns nu allt samlat här på Escsverige.blogspot.se. Som mest har fyra personer varit sysselsatta med att ge er senaste nytt om Melodifestivalen, ESC och Junior. Nu är vi två som trots resor lite här och var fortfarande utgår från Göteborg.

ESCsverige som vi för enkelhetens skull kallar oss är i första hand en webbplats som förmedlar nyheter om allt som har med ESC, MF, Junior ESC och andra länders nationella uttagningar att göra. En nyhetssajt alltså. Här förekommer sällan rena artistporträtt eller artiklar om andra musikaliska evenemang - allt måste ha en ganska tydlig koppling till MF eller ESC.

Tipsa gärna!
Vill du kontakta oss är alternativen många, skicka mail till escsweden@gmail.com, sänd ett direktmeddelande på Twitter, Facebook eller använd kommentatorsfältet till en artikel. Föreslå förändringar eller kom med synpunkter! Vi tar mer än gärna emot tips!

Så var det det där med hur sajten och senare bloggen har sett ut under alla år. Design och layout har skiftat. Allt i syfte att få en bätre och mer användarvänlig webbplats.
Bildremsan visar hur förstasidornas utseende varierat. Här följer exempel från 2004 fram till i dag: 
Radikal gul design. Så fick det bli hösten 2012
 efter en lång tid av mestadels blått och mörkt...


Ett fyrverkeri av färger tog vid 2013...


Bubbelblått blev det sedan relativt länge, från sommaren 2014 till hösten 2016...
Därefter följde rökig purple, eller lila som vi säger i Sverige. Designen varade till en bit in på 2018...
Då det återigen var dags för förnyelse. En klar och ljus ton med större fokus på bilder präglar nuvarande utseende.

Kommentarer