Biljett-släpp i dag

Den första omgången av ESC-biljetter till Globen släpps under torsdagen.

Gå själva in på axs.com och boka samt betäll från klockan 10:00. Här finns det mesta som utspelar sig.

Allt från generalrepetitioner till tv-sända avgöranden beträffande såväl de två semifinalerna och finalen. Att semisarna hålls den 10 och 12 maj samt finalen den 14 maj behöver vi nog inte påminna om, inte heller att Sverige som ESC-mästare och arrangörsland redan har sin finalplats avklarad lördag 14/5-2016.

Det är nu inte alla biljetter som går till försäljning i dag utan bara ett begränsat antal, ytterligare omgångar av biljettsläpp följer i början av nästa år.

Kommentarer

 1. Vad tror vi, är det en sneakpeak på grafiskt tema vi ser i bakgrunden på bilden? 2012/2013 var det just vid biljettsläppet vi för första gången såg den grönaktiga bakgrunden med det rödrosa som sedan visade sig vara bakgrunden till fjärilen.

  Om detta är det grafiska utseendet är jag faktiskt lite besviken. Alldeles för likt Malmö 2013 och typ lite iår, med de "prickarna"...

  SvaraRadera
  Svar
  1. lite för likt Malmö kan jag hålla med om att det är, fast det går inte sägs så mycket mer av det lilla man ser.

   Hade varit kul om man chockade med typ nåt gult eller orange i bakgrund och färgsättning...får hoppas på det.

   /frederik

   Radera
  2. Hej. Jag har en fråga? Många personer blev utan biljett till finalen av eurovision pågrund av tekniska problem inklusive jag. Min fråga är: Vet ni om biljetterna som släpps nästa gång är endast till parketten, dvs är de andra biljetterna slut? jag har mejlat till de som ansvarar för biljetterna men har inte fått svar än.. /eurovision fan.

   Radera
  3. Hej,

   Ganska omfattande problem efter vad vi hörde, men ändå inte ovanliga. Brukar inte funka helt smärtfritt när ESC-biljetter släpps och orsaken sägs alltid vara det stora intresset och trycket utifrån.

   Mer här: http://escsverige.blogspot.se/2015/11/biljetter-var-god-droj.html

   Radera

Skicka en kommentar