Här är andra halvan

Camilla Henemark, Ulrik Munther, Tommy Körberg. bild: svt.se
De 16 bidragen i Melodifestivalens tredje och fjärde deltävling presenterades på måndagen. Det var exakt de artister vi fick tips om i lördags. Skillnaden är den att vi nu också har klart med låttitlarna.

Deltävling 3
Alibi Eddie Razaz
Dumb Amanda Fondell
En riktig jävla schlager Körberg/Malmberg/Rabaeus/Ronander
Falling State of Drama
Heartstrings Janet Leon
Hon har inte Caroline af Ugglas
In and out of love Martin Rolinski
Island Elin Petersson

Tommy Körberg vann Melodifestivalen 1969 och 1988, Claes Malmberg var en av programledarna 1992. Caroline af Ugglas kom tvåa 2009 inte långt efter Marlena Ernman. Som medlem i BWO var Martin Rolinski med i MF 2005, 2006, 2008 och 2009.

Deltävling 4
Bed on fire Ralf Gyllenhammar
Breaking the silence Terese Fredenwall
Jalla Dansa Salwa Behrang Miri
Must be love Lucia Pinera
Rockin' the ride Army of Lovers
Tell the world I'm here Ulrik Munther
Trivialitet Sylvia Vrethammar
You Robin Stjernberg

Ralf Gyllenhammar är sångare och gitarrist i hårdrocksbandet Mustasch. Army of Lovers återförenas men utan Dominika. Det blev en tredje plats i finalen i årets MF för Ulrik Munther. Sylvia Vrethammar är med för fjärde gången, tävlade 1972, 1974 och 2002.

Vi noterar att efter framgången med Euphoria är låtskrivaren Thomas G:son hetare än någonsin. Ytterligare fyra låtar har han fått med, Alibi och In and out of love i tredje deltävlingen, samt Tell the world I'm here och Trivialitet i den fjärde.

Därmed har vi ett komplett startfält för Melodifestivalen 2013, alla 32 bidrag har presenterats. Deltävling 1 och 2 avslöjades ju förra veckan.

Kommentarer