Det ska vara en Nielsen i Köpenhamn

Vi vet allt om artisterna, men ingen har hört deras låtar än. Trots det så är oddsen just nu som allra lägst för Sanna Nielsen, enligt spelbolaget "Svenska Spel".

Och det är klart att det danskklingande efternamnet Nielsen låter bra för en ESC-tävling i Danmark! Nästa år är Bromöllas stolthet med i Melodifestivalen för sjunde gången, bäst gick det för henne med Empty room 2008 när hon kom 2:a. Det sägs att det blir en ballad hon kommer tävla med i andra deltävlingen i Göteborg, Undo heter låten. Storfavorit alltså redan innan låtarna är släppta, det kan kanske säga en del. Men mycket kan förändras när vi får höra och se.

På frågan "Vem vinner Melodifestivalen 2014?" ligger som sagt Sanna Nielsen bäst till, med Yohio och Anton Ewald hack i häl. Elena Paparizou är fyra. En Sanna-seger skulle ge 5,50 tillbaka mot 100,00 vid vinst för en av högoddsarna EKO. Hur Svenska Spels odds såg ut på tisdagskvällen 3 december ser du på svenskaspel.se. Tänk på att oddsen förändras snabbt och därför kan skilja sig åt från dag till dag.

Kommentarer