Mot ljusare tider

Lägger om stil I början av januari gör vi om oss. Vi tackar för den lila tiden och ESCsverige blir ljusare.

Det är viktigt att byta kläder med jämna mellanrum men för den sakens skull aldrig tumma på det som finns innanför. Så har ESCsverige alltid resonerat och snart är det dags för klädbyte igen.

Ny design och något förändrad grafik. Det är vad ni kan se fram emot. I samband med förnyelsen passar vi också på att utnyttja mer av skärmen, det blir med andra ord mindre tomma ytor i ytterkanterna. På det sättet kan vi använda oss av fler breda bilder och ännu mer matnyttig information från Mello- och ESC-världen.

De senaste åren har bloggens bakgrund varit mestadels mörk, just nu är det med inslag av några lila stråk men dessförinnan har vi haft mörkblått och svart med inslag av färgglad konfetti. Det nya utseendet kommer att bli mycket ljusare.

När sker då allt detta? Även om vi tjuvstartar under hösten är nylanseringen tänkt till början av 2018, det blir i januari och vi återkommer med exakt datum när det närmar sig.

Nuvarande färgsättning och layout såg dagens ljus för snart ett år sedan.

Från och med nu kallar vi oss för enkelhetens skull enbart ESCsverige, övergångsperioden från ESCsweden avslutades.

Utseendet vi har nu ersatte det blåa temat.

ESCsverige gick i blått mellan sommaren 2014 till förra hösten och nu infördes återigen vågräta huvudlänkar högst upp.Under hela 2013 och halva 2014 såg vi ut så här.

Relativt färgglatt men i huvudsak med en mörk underton.

Alla länkar var lodräta, de låg alltså samlade på höjden i det högra fältet.När ESCsverige flyttade över till bloggen 2012 var det gult för hela slanten.

Detta ganska starka uttryck varade hela den hösten.

Mer → Om oss

Kommentarer