Göteborgska säger nej till Malmö

Elena, eller Helena som hon heter i mer internationella sammanhang, ska ha tackat nej till att tävla för Grekland i ESC i Malmö. I varje fall om vi ska tro nya oikotimes.com som i sin tur citerar grekiska Star TV.

Paparizou är fortfarande efternamnet och hon vann ju Eurovision för Grekland 2005 med My number one. I ESC 2001 i Köpenhamn kom hon trea som ingående i gruppen Antique med låten Die for you.

Som svensk-grekinna hade någon tänkt ut att hon skulle passa som hand i handske som Greklands representant i Malmö. Om vi ska tro spekulationerna i grekiska medier och webbsajter har Elena tackat nej på grund av en sedan länge inplanerad vårturné i USA 2013.

Man undrar ju om detta bara handlar om en önskan eller om det finns någon sanning bakom överhuvudtaget? Vet du mer så hör av dig eller kommentera artikeln här under! Att Elena är född i Göteborg i januari 1982 av grekiska föräldrar, och växte upp i Partille, visste väl de flesta redan - eller?

Kommentarer

 1. Sen har ju hon troligen fått en förfrågan av Sverige också. Hon är efterfrågad. :P

  SvaraRadera
 2. Kände inte igen henne på bilden,,,har hon ätit för mycket? Hon skulle ställa upp igen tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon hade några kilo extra på sig runt 2010, men idag har hon gått ner dem igen så hon är väldigt lik som hon såg ut 2005/2006.

   Radera
 3. Grekerna har inte råd att ha henne som representant,, dessutom är det fan Sveriges tur att få henne.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. fast det behöver inte kosta så mycket ju. Universal records betalade allt för Greklands artist senast å det kan dom göra igen nu när grekerna inte har några pengar!

   /
   frederik

   Radera
  2. Men då är ju frågan vilket skivbolag hon tillhör...

   Radera

Skicka en kommentar