Norska Margaret på scenen


Här är samtliga 9 bidrag som  repeterade under dagen i sammandrag

                
Nio länder, de med startnummer 9-17, i den andra semifinalen har repeterat under torsdagen. Däribland Norges Margaret Berger.

Hon har samma vita klänning som i finalen i Oslo och i bakgrunden kören helt klädd i svart. Scenen osar avskalad nordisk kyla men saknar inte passion. Övriga länder som är igång idag är Grekland, Israel, Armenien, Ungern, Albanien, Georgien, Schweiz och Rumänien. Vi lägger senare ut en kort sammanfattning på hur repetitionerna såg ut för alla dagens nio låtar. Vad har torsdagen i övrigt innehållit eller kommer att bjuda på? Jo:

Carola - en del av mellanakten
Carola blir en av artisterna som kommer att uppträda i finalkvällens pausnummer den 18 maj. Hon kommer att sjunga, dansa, vara rolig och driva med svenskheten - sägs det.

ESC 2000
På storbildsskärmen i Moriskan vid folkets park i Malmö visas ikväll klockan 18 Eurovision från Stockholm för 13 år sedan.

Björkman på Palladium
Christer Björkman, som är showproducent för årets ESC, möter publiken i showen "Hyllad" på Palladium med start kl 21. Samma plats som Carola vann med Främling när Melodifestivalen hölls där för i år 30 år sen.
  

Kommentarer