Bästa startfältet hittills

Red med gruppen EKO (bilden) ser ESCsweden/sverige som det starkaste MF-bidraget hittills. Skulle funka perfekt i ESC om vi vill nå ett bra resultat där. Smyglyssna på alla låtarna i tredje deltävlingen på svt.se.

Red är suggesstiv och oväntat tilltalande för Europas olika inriktningar och smaker. Dessutom modernt förpackad med en oförställd sångerska. Stor besvikelse om det inte blir final på lördag för årets vinnare av "Svensktoppen Nästa"!

Startfältet i Göteborg är helt klart det starkaste hittills i Melodifestivalen 2014. Konkurrens saknas verkligen inte. Här tänker vi närmast på Shirley Clamp, Dr Alban & Jessica Folcker samt Oscar Zia. Alla framför på ett kompetent sätt bra och välproducerade låtar. Men den största positiva överraskningen är ändå EKO - vilken fullträff!

Efter den senaste tidens debatt ska det för första gången inte ha förekommit några "rödlistade och utrotningshotade" räkor i samband med Göteborgs stads välkomstfest i veckan. Fan trott, om man säger så! Andra skaldjur gick dock att hitta :-)

Alla artister i Melodifestivalens tredje deltävling i Scandinavium är samlade här:

Kommentarer

 1. Hej. Ojdå, det verkar liksom att ni är helt fel ute och ni kommer nog tt bli väldigt besvikna på lördag när melodi nummer 2 åker ut redan i den första omgången. Vad är det egentligen för särskilt med just den låten? Försök i alla fall inte att jämföra det med Euphoria för två år sedan. Denna ålten är enbart skrikig och konstig och dessutom sjunger de falskt. Saknar också den där självklara vinnaren även om det kändes relativt bra med Sanna i lördags. Får hoppas att SVT sparar det bästa till sist kanske.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är vana att bli besvikna...sällan vi får som vi önskar! Det är å andra sidan lite av spelets regler när det är Melodifestival :-)

   Radera
 2. Jag vet inte heller om jag håller med riktigt, jag tycker det här startfältet är ganska dåligt & svagt i jämförelse med förra veckan.
  Men, men alla tycker olika :)

  SvaraRadera
 3. jag gillar EKOs låt. hoppas få med mig dom andra i publiken i Scandinavium imorron när det är deras tur :)

  frederik

  SvaraRadera
 4. Oj, nästan så jag tror vi har lyssnat på olika startfält. Tycker det är blekt och daterat. Skittråkigt!

  SvaraRadera
 5. Kolla in på svt:s MELLO-sida där artisterna får sjunga andra låtar. Ursäkta men Oskar Zia kan fanimig inte sjunga. Pinsamt. Fattar inte hur han kan ha lägsta oddsen!

  SvaraRadera
 6. Det är klippet där dom sjunger kärlekslåtar från andra melodifestivaler. Pinsamt dålig röst som fan!

  SvaraRadera
 7. Tycker det är sämsta delfinalen på många år. Ingen riktigt bra låt ju!! Såhär dåligt har det inte varit sedan Tommy nIlsson gickk vidare i Jönköping 2007-på riktigt.....

  SvaraRadera
 8. Och vi ska skicka Sanna till Eurovision- den enda självklara kandidaten!!(som fortsättning på ovanstående kommentar)

  SvaraRadera
 9. Håller med den ovanstående kommentaren!
  Sanna Nielsen måste skickas till Eurovision i år!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar