Hit kan MF ha kommit för att stanna

Det talas om förändringar i nästa års Melodifestival. Annorlunda upplägg, färre eller fler bidrag, fler eller färre deltävlingar? Mycket är ännu osäkert men en sak verkar redan vara klar - det stavas Lidköping!

Hit kom MF för första gången 1 mars i år när Andra Chansen skulle avgöras. Nu ska kommunen har fått en förfrågan om att återigen ta hand om värdskapet, antingen en deltävling eller återigen Andra Chansen.

Kommunledningen i Lidköping ska ha tillfrågats om staden är intresserad av att arrangera ännu en gång. Svaret på det är ja trots att skattebetalarna fick betala 700 000 kronor för AC i Sparbanken Arena. De styrande anser det vara viktigt att staden hamnar på kartan och blir mer känt, för det är ju Lidköping i Västergötland det handlar om - ej att förväxla med Linköping i Östergötland.

Ännu är 2015 års Melodifestival-säsong mycket ung och SVT har hittills inte sagt något om hur den kommande uttagningen ska se ut - än mindre om vilka städer som ska hålla i värdskapet. Lidköping verkar dock ännu en gång ligga bra till!

> MF 2014 - Andra Chansen, Lidköping

Kommentarer