Litauen: "This time" med Monika & Vaidas

Låten valdes för en vecka sedan, ikväll fick vi veta vem som ska göra den.

Monika Linkyté och Vaidas Baumila blir de som tar med sig låten till Wien.

Det blir alltså en duo som tävlar med This time. Efter låtvalet för en vecka sedan var det nu dags för artistvalet. Mer finns på YouTube.

I årets Eurovision Song Contest ser vi, till att börja med, Litauen i semifinal 2 tillsammans med länder som Sverige, Norge och Island. Finalen nådde litauerna inte i Köpenhamn senast däremot var de där i Malmö 2013.

Kommentarer

 1. Tycker den här låten är rätt glad och charmig. Kanske en av Litauens bästa bidrag på länge, åtminstone bättre än förra årets kalkon. Sångarna är rätt ok, de tycks båda ha blivit förtjusta i låten så en duett var nog ett smart val för de smälter bra ihop. Jämfört med resten av startfältet så är det här en av de låtar som sticker ut mest. Kan det vara ett gott tecken må tro? Kanske, JAG ska iallafall ge Litauen en chans i år! Heja Litauen!!!

  SvaraRadera
 2. ja ganska bra tycker jag oxå och dom verkar ha kul på scenen.

  men estlands duett är ett strå vassare ändå :-)

  /frederik

  SvaraRadera
 3. Jag ÄLSKAR denna och tycker att det är en av de tre låtarna hittills valda som är bra "på riktigt" (självklart hör också Estland till de) Superglad att de bestämde sig för att göra den till en duett!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar