Australien - en tidig favorit

Det blev full pott till det australiska bidraget Tonight again i första avsnittet av "Inför ESC".

Skulle Australien gå och vinna i Wien blir det dock Tyskland som står för arrangemanget 2016, avslöjade Christer Björkman. Det är något som redan gjorts upp mellan EBU och australiska tv-bolaget SBS.

Panelens fem betygsättare gav högsta poäng till Australien, en stark start som säkert kan komma att räcka länge om inte längst med tanke på de tre kommande införprogrammen. Även Estland och Makedonien gick bra i del 1 av "Inför ESC". Enda nordiska landet, Finland och dess försök med punk levererade av människor med olika former av funktionsnedsättningar, gick dock inte hem.

Nästa vecka behandlas de resterande bidragen i semifinal 1 och redan finalklara Spanien samt värdlandet Österrike.

Kommentarer

  1. Fast det var ju sjukt omotiverade poäng till både Australien och Finland samt Saades etta till Belgien? jag kan ju känna att Tess Merkel som inte varit modern på tio-femton år inte ska uttala sig och har en känsla av att Saade bara kommer gilla de trashiga partysångerna. Kan känna att Amparo inte fattade betygsystemet med sin tio till Finland (är det det bästa hon hört i Eurovision liksom) Förutom Christers åtta till Moldavien var han ändå bäst i panelen och det märks att han är den enda riktiga experten. sarah var också bra som programledare.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar