Är detta San Marinos nästa man?

Ska vi gå efter vad tyska Bild-Zeitung rapporterar är John Riot San Marinos val för Eurovision 2020.

Att tv-bolaget SMRTV skulle gå för ännu ett internt val är ingen överraskning. Tydligen ska kanalen ha bestämt sig för 27-årige John Riot från Leipzig i Tyskland. Han är mest känd för att ha varit en omtalad deltagare i talangtävlingen "The Voice of Germany".

Låten ska även den vara avklarad och heta Anymore, skriver Bild-Zeitung. Den välkända tidningens uppgifter noteras även av tyskspråkiga sajten ESC Kompakt. Artister inlånade från andra länder är ingen nyhet för lilla San Marinos tv. När de för andra gången representerades av Serhat från Turkiet kom micronationens bästa resultat hittills i Eurovision.

Det var i den senaste upplagan i Tel Aviv Serhat sjöng till sig en 19:e plats med Say Na Na Na. Han var även med i Globen i Stockholm 2016.

Återstår att se hur väl John Riots namn står sig i konkurrensen. Men någonstans har ju den tyska tidningen fått uppgifterna ifrån. Detta är det första vi hör från San Marino om planerna gällande ESC 2020 så det är ju väl värt att nämna. Vi får säkert all anledning att återkomma.

Kommentarer

  1. Andra personer har ljugit förut att de skulle sjunga för san marino. Tror man måste vänta i några månader innan man kan bekräfta något om San marino

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan ju vara som du säger, men nu är "Bild-Zeitung" som du vet Tysklands motsvarighet till "Aftonbladet" och för övrigt den tidning med största upplaga i Europa. Och medan vi brukar återrapportera vad "Aftonbladet" uppger om Mello går det ju att göra samma sak med "Bild-Zeitung" om Eurovision.

      Tycker inte du det också?

      Radera

Skicka en kommentar