Uppgifter: Brittisk final 26/1

Brighton I södra England är platsen för nationella uttagningen "You Decide". Datumet är också bestämt, hävdas det på Twitter

Någon gång i januari hade de flesta räknat med. Fredagen den 26 januari ska nu vara bokad, enligt uppgifter till twitter-kontot.

Överraskande är att man flyttar finalen av "You Decide" från London där den ägt rum de två senaste gångerna. Brighton ska istället ha valts till värdstad, en klassisk ESC-stad. Det var ju där i The Dome som ABBA vann med Waterloo 1974.

Från officiellt håll har uppgifterna inte bekräftats. Det enda som tv-bolaget BBC hittills gått ut med är att man välkomnade inskickade låtar till en ny omgång av "You Decide" fram till 27 oktober. En deadline som alltså passerades för över två veckor sedan.

2/10 → BBC tar emot bidrag

Kommentarer

 1. Apropå ett helt annat land. Ryssland sa efter att de drog sig ur Eurovision 2017 att nästa års artist som kommer tävla för dem kommer att vara Julia Samoylova (som egentligen skulle tävlat 2017 för Ryssland). Finns det några uppgifter på att detta fortfarande gäller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det sa ju så i april när de drog sig ur. Att Julia S får bli Rysslands tävlande 2018 istället. Därefter har det varit locket på eller i varje fall väldigt tyst.

   Rysk tv genom "Första Kanalen" har inte sagt någonting sedan i våras, och då har flertalet ESC-sajter försökt få dem att kommentera och framförallt bekräfta valet av Julia S.

   Vi får avvakta och se hur det blir.

   Radera

Skicka en kommentar