Deltävling 3: 20:00-21:30

Starkaste startfältet Live från Himmelstalundshallen i Norrköping på SVT1 eller svtplay.se.

När Melodifestivalen för tredje gången återvänder till Norrköping bjuds på årets bästa omgång. I första hand syftar vi på kvalitét och bredd.

Så gott som alla sju låtar skulle platsa i finalen vilket inte har gått att säga om samtliga bidrag i de två tidigare avhållna deltävlingarna. Eftersom vi redan fått höra lite av innehållet i sista deltävlingen nästa vecka kan vi även räkna bort den. Ikväll finns det något för alla vilket ju bådar gott för tillfredsställelsen av olika musiksmaker.

Tre av de tävlande har varit med i MF tidigare, det gäller After Dark (2004 & 2007), Swingfly (2011) samt Oscar Zia (2014). Gruppen SMILO fick sin plats via radioprogrammet "Svensktoppen Nästa". Gina Dirawi har hjälp av Henrik Schyffert i presenterandet i Norrköping, en stad som tidigare haft hand om deltävlingar 2002 och 2009.


Kommentarer

  1. Starkaste? Jag tycker tvärtom att detta var den överlägset svagaste deltävlingen i år och det enda bidraget jag gillade åkte dessutom ut (Swingfly)Första hade jag velat ha vidare samtliga bidrag och förra veckan var det en del orättvisa utslagningar med för att fler än fyra förtjänade att gå vidrae men idag...nej...skitdåligt. De borde sätta 20-årsgräns på appen så man slipper ha låtar som SaraHa vidare t.ex....

    SvaraRadera

Skicka en kommentar