MF: De sju sista

Deltävling 4 Nu går det att lyssna på de återstående sju låtarna i årets Melodifestival.

Efter gårdagens genrep röstade publiken i Gavlerinken Frans med If I Were Sorry och Molly Sandén med Youniverse direkt till final.

Frans Jeppsson Wall överraskar medan Molly måste sägas vara en förutsägbar finalist. Alla kvällens låtar finns att lyssna på i så gott som sin fulla längd på svt.se. Startordningen i sista deltävlingen i Gävle ser ut så här.

1. Eclipse – Runaways
2. Dolly Style – Rollercoaster
3. Martin Stenmarck – Du tar mig tillbaks
4. Linda Bengtzing – Killer Girl
5. Frans – If I Were Sorry
6. Panetoz – Håll om mig hårt
7. Molly Sandén – Youniverse

Kommentarer

 1. Ok hur tror ni själva det kommer gå för Youniverse nu då? För mig spelar det ingen som helst roll hur det går för de andra låtarna bara Molly Sandén kommer till final direkt. Den där jävla rocklåten stör mig som fan. Hatar verkligen sån musik och tyvärr så har det ju gått bra tidigare. Men Youniverse kommer slå ut Ace fucking Wilder med hästlängder i finalen i alla fall. Det är vad jag hoppas på.
  /Elinor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta är i vårt tycke den svagaste deltävlingen. Molly slår de övriga med hästlängder men hon hade fått det svårare i de andra delfinalerna. I och med att Eclipse är så ensamma om sitt sound kan det säkert gå bra ikväll.

   Sorgligt att allt Linda Bengtzing gör i Mellon har låtit likadant nu i över tio år - hon har kapacitet till annat men har tyvärr hamnat i ett och samma fack som lär ge sista plats i Gävle.

   Radera
 2. Ok jo jag blev också lite besviken på Linda faktiskt eftersom jag trodde hennes låt Killer girl skulle va på engelska. Men nehä... Frans är riktigt dålig och sjunger rejält falskt också tycker jag. Men om Youniverse går till final så hoppas jag innerligt att den slår ut Don't worry för visst är det lite Euphoria-varning på Youniverse också, eller vad tycker ni?

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Varför ska man välja Beyoncé eller Cher" som After Dark sjöng :-)

   Radera
 3. Hej igen! Jag fick inte till det riktigt när jag skulle svara men fattar inte riktigt vad ni menar just nu bara.
  /Elinor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. @Elinor

   Att man har olika musiksmak helt enkelt.

   Radera

Skicka en kommentar