En del comebacker

Melodifestivalen Ytterligare namn klara för nästa års uttagning berättar Aftonbladet om.

Ace Wilder, Robin Bengtsson, Wiktoria Johansson men även Mariette Hansson och Boris René. Alla artister som har klart med en plats i nästa års festival, enligt "säkra" uppgifter till Aftonbladet.

Men det är också artister som redan varit med i Mellon, Ace i år där hon kom trea med Don't worry. Och hennes genombrott förstås 2014 då hon kom tvåa med Busy doin' nothin'.

Robin och Wiktoria var också med i år och placerade sig efter varandra, 5:e respektive 4:e plats med låtarna Constellation prize och Save me. Även Boris René var med i år, han kom tia med Put your love on me. Mariette Hansson har en Melodifestival bakom sig, det var 2015 när hon placerade sig trea med Don't stop believing.

Inte mycket till förnyelse på artistfronten i den här omgången av AB-avslöjanden. Men det finns undantag, Alice Svensson till exempel. Hon fanns med i slutstriden av "Idol" 2008 men därefter har hon inte synts till så mycket. Skall nu vara garanterad en plats i Mellon. Andra debutanter heter Axel Schylström och Johan Lundvik.

Läs mer: Ida LaFontaine i Melodifestivalen?

Kommentarer