Frankrike: "The Best In Me" med Tom Leeb

Så har då årets franska ESC-bidrag haft premiär. En ganska ordinär ballad måste sägas.

Låten The Best In Me   presenterades dock storslaget. Tom Leeb stod i/på Eiffeltornet i Paris och framförde bidraget som har musik och text av svensktrion Thomas G:son, Peter Boström och John Lundvik.

Läs också:  Frankrikes låt presenteras ➭

Som alltid är de franska Eurovisionbidragen direktkvalificerade till tävlingens final.

Det spelar alltså ingen roll att det bara blev en 16:e plats i förra årets ESC. I Rotterdam den 16 maj deltar Frankrike för 63:e gången.

Frankrike i Eurovision 1956 - 2020 ➭

Kommentarer

  1. Kim Thomassen. Det er ikke populært hos alle franskmænd at Frankrigs bidrag i år fremføres delvis på engelsk, landes kulturminister Franck Riester fremkom tirsdag med kritikken af sangen delvis synges på engelsk i det franske parlament. Uddrag "Det er sandt af det engelskspogede omkvæld ødelagde mine ørere lidt denne morgen." under en høring i parlament.

    http://www.leparisien.fr/culture-loisirs/eurovision-le-refrain-de-tom-leeb-a-casse-les-oreilles-de-riester-18-02-2020-8262405.php

    Jeg er dybt uenig, sangen er langt bedre på engelsk, men synspunktet overraskelser mig desværre ikke, for i Frankrig er modstanden imod at lære andre sprog meget stor. f.eks indenfor uddannelseområde. Jeg synes det er tankevækkene Big 5 lander som betaler sig til at være med i finalen hver år klarer sig usædvanlig dårlig i ESC, borset fra Italien. Alle landene burdt sende bidrag med kvalitet. f.eks Tyskland (ARD) bruger mange Euro på dyre Eurovisionsshow i co-produktion med Schweis, Østrig 4-6 gange om året, det næste kommer ugen efter finalen i Melodifestivalen, DMGP. Meget populært musik, talenter er der, men når det gælder udvægelsen af Tysklands bidrag, så sparer man stort set det hele væk. Tyskland burdt snart igen tage ESC seriøs, det har det knibet meget med i de sidste 20 år.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar