Senaste oddsen

MF-finalen Ser ut att bli en enkel match för Frans och hans If I Were Sorry.

En dag kvar och nu blir det fullt fokus på Melodifestivalens final på ESCsverige. Åtta olika spelbolag hade en och samma favorit till segern på fredagen.

Det rör sig naturligtvis om Frans. Betfair, Betway, Ladbrokes, PAF, Willam Hill, Bet365, Netbet och Comeon har samtliga If I Were Sorry som främsta lågoddsare. Bakom där har det börjat rör sig en aning, Wiktoria och hennes Save me och har seglat upp som tvåa och är den som är närmast att utmana. Gapet dem emellan är dock relativt stort.

Det går också att spela på vem som är folkets respektive juryns favorit. Lägst odds för att få flest poäng av både tv-tittarna och jurygrupperna har Frans. Men medan folket vill ha Robin Bengtssons Constellation Prize som tvåa föredrar juryn Wiktoria.

Detta var ESCsveriges sista avläsning av oddsen inför morgondagens final. Fredag kväll hålls första genrepet i Friends Arena, publiken på plats får som vanligt möjligt att rösta och resultatet återkommer vi till så fort vi har fått in det. Genrepet är slut vid 22-tiden.

Kommentarer