Claudia för Malta

Seg ballad Breathlessly med Claudia Faniello kan dra vidare till Kiev i maj.

Efter mer än tre timmar tog den nationella finalen på Malta slut. Så blir det med 16 bidrag och ständiga reklamavbrott. Vinnarlåten var ingen höjdare om ni frågar ESCsverige.

En ganska så intetsägande ballad som inte sticker ut på något sätt. Lär inte bli någon större huvudvärk för konkurrenterna i ESC-semi 2 den 11 maj.

Någon spännande omröstning var det som vanligt inte tal om, programledarna meddelade bara strax efter midnatt vem som hade vunnit. Sedan var det färdigt. Maltesiska språket är som alltid en charmig blandning av arabiska, italienska och engelska!

Malta tog sig till final i Stockholm, det tror vi inte kommer att upprepas i Kiev.


Kommentarer

 1. Så otroligt olika man kan uppfatta saker. Personligen såg jag Maltas uttagning som en av årets bästa och det slutade med att den bästa artisten äntligen fick representera sitt land med en underbar ballad. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smaken är som baken, delad. En allt för högtravande ballad som om den jämförs med Polens och Finlands bidrag (ungefär samma genre) kommer bort helt.

   Vi får se i maj hur det går :)

   Radera
 2. Jag håller med Schlagerpinglan. Maltas final var riktigt bra. Kankse årets hittills bästa. Ett superbra bidrag (långt mer intressant än Georgien, Albanien och Polen för at nämna några) vann och jag hoppas verkligen på att det går bättre för Claudia i ESC än det gick för hennes brorsa. Det förtjänar både hon och låten.

  SvaraRadera
 3. låten är ett sömnpiller. en kissepaus

  SvaraRadera

Skicka en kommentar