Felix Sandman toppar singellistan

En rykande färsk → Sverigetopplista visar att Every Single Day med Felix Sandman för andra veckan i rad ligger etta. Ytterligare tre låtar från Mellofinalen placerar sig strax bakom.

1  Every Single Day 𑁋 Felix Sandman
2  Dance You Off 𑁋 Benjamin Ingrosso
3  Shuffla 𑁋 Samir & Viktor
Everyday 𑁋 Mendez

Där har ni de fyra mest streamade/nedladdade/köpta låtarna i Sverige just nu. Jämfört med strax före Mellofinalen klättrar vinnaren Benjamin Ingrosso mest. Dance You Off  går från 7:e till 2:a plats på singellistans topp 100. Felix, Samir & Viktor samt Mendez har kvar samma placeringar som förra veckan.


Felix Sandman bröt en nedåtgående trend som gällt de senaste årens bidrag som tagit sig till Mellofinalen via Andra chansen. Efter placeringar i finalens bottenskikt lyckades Felix lägga beslag på andraplatsen. Så bra har det inte gått för en Andra chansen-låt sedan Robin Stjernberg vann för fem år sedan.

Läs också → Låtarna från Andra Chansen når sällan toppen

Hur går det då för de andra Mellolåtarna på singellistan veckan efter finalen?

  8  In My Cabana 𑁋 Margaret
  9  Last Breath 𑁋 LIAMOO
10  My Turn 𑁋 John Lundvik
12  Fuldans 𑁋 Rolandz
13  For You 𑁋 Mariette
17  All The Feels 𑁋 Renaida
18  Party Voice 𑁋 Jessica Andersson
27  A Bitter Lullaby 𑁋 Martin Almgren

Bland de som inte tog sig till finalen går det bäst för Olivia Eliassons Never Learn. 30:e plats på topplistan. I Melodifestivalen förlorade bidraget duellen i Andra chansen och slutade på en sammanlagd 14:e plats.

Mimi Werner och Songburning  kom in som nykomling på singellistans topp 100 denna veckan. Vi hittar henne på 91:a plats. Det var ännu ett bidrag som slogs ut i Andra chansen och kom på 16:e plats av 28.

Kommentarer