Mello: Vad säger oddsen - egentligen?

Det här blir den första och enda gången vi tar en titt på finalbidragens odds. Dance You Off  med Benjamin Ingrosso vinner - inget snack om saken.

En solklar seger om vi ska tro spelbolagen. Men är det så enkelt? Nej, naturligtvis inte. Mycket beror på en medveten vilja att satsa på en specifik artist och låt. Har man då en stor "fan base" eller folk med gott om pengar spelar det roll.

Nu är ju Dance You Off  en av de starkaste låtarna bland finalisterna 2018. På ett sätt som Benjamins Good Lovin  inte var förra året. Konkurrensen är helt enkelt inte lika tuff i år. Med detta vill vi ändå ha sagt att Dance You Off  finns med i den absoluta toppen helt rättmätigt. Men kommer det verkligen att räcka ända fram så som antyds av sammanställningen från → braodds.com


ESCsverige är inte helt säker på att vi är på väg mot någon överlägsen seger. Varken för Benjamin Ingrosso eller någon annan. Det är mer ovisst och jämnare än på länge. Antagligen för att det inte finns något bidrag som griper tag i en direkt. Ingen WOW-känsla!

Svårt att smälta
Vi kan förstå att Benjamin enligt oddsen kommer att vara bland de främsta på lördag. Likaså John Lundvik.

Men vad Felix Sandman och LIAMOO har uppe i den absoluta toppen att göra är svårare att smälta. Samir & Viktor borde åka upp flera snäpp, precis som Margaret.

Ja, ni hör ju själva. Så där kan man hålla på hur länge som helst - smak och tycker avgör.

Oddsen lästes av sent på onsdagskvällen den 7:e. Det kan säkerligen komma att röra på sig en del innan lördag kväll.

Kommentarer