Följ bygget av ESC-scenen i realtid

Långsmal är paviljong 2. Den del av Tel Aviv Convention Center som ska omvandlas till arena för årets Eurovision. Ola Melzig gör det återigen möjligt att följa hur scenen tar form via sin dagbok på m-m-pr.com/eurovisiondiary

Bland alla bilder som Ola Melzig börjat lägga ut skriver han bland annat:

"Hall 2 är en av de mindre i Eurovision-sammanhang, men det har inte hindrat ambitionsnivån hos produktionsledningen. De 7 200 åskådarna inne i huvudarenan kommer få sig en show till livs som rockar sockarna av dem.

Vi kommer också ha plats för publik på 1 500 i green room i hall 1, den ligger granne med hall 2 och de förbinds med varandra genom en tunnel."

Det har alltid gett oss ett mervärde att under årens lopp kunna följa Ola Melzigs rapportering från förberedelsearbetet. Att på nära håll kunna se hur scenen går från skiss och dataanimation till verklighet. Inget undantag i år, det förstår vi av den här kommentaren!

"Ge oss några dagar och det här golvet kommer vara packat med ställningar, lådor, väskor, kranar, takkonstruktioner, maskiner och massor av roddare, teknisk personal samt bemanning i övrigt."

Till dagboken;

Eurovision Diary 2019

Kommentarer