Stark svensk start i "Eurojury 2019"

Det är många omröstningar som pågår nu. En av de mer intressanta är den sajten Eurovoix.com har. Först låter de jurygrupper bestående av tidigare ESC- eller JESC-artister rösta. Därefter redovisas resultatet från onlineröstningen. Ungefär som i tävlingen alltså.

I några dagar nu har vi fått veta hur olika länders juryer röstat. John Lundviks Too Late For Love har funnits med hos nästan alla och ofta fått 8, 10 eller 12 poäng. Exakt vilken poängsumma avslöjas inte förrän lördagen den 20 april i en livestream.

Så här har det för det mesta sett ut. De länder som är fetade i texten har fått någon av toppoängen 8, 10 och 12.

Exemplet här är från Azerbajdzjan och det svenska ESC-bidraget är bland de högst placerade. Så har det också sett ut hos flera av de andra juryerna i Armenien, Cypern, Ungern och Österrike. Det får vi ju vara nöjda med!

Varje dag publicerar Eurovoix.com resultat från en eller flera jurygrupper. De vill dock också ha röster från vanligt folk via onlineröstningen. Den är öppen fram till nu på lördag den 13:e.

Läs hur du deltar på:

Eurojury.eurovoix-showcase.com

Den 20:e avslöjas som sagt slutresultatet.

Kommentarer

 1. Inte oväntat att det går bra för Sverige hos juryn som ska likna juryn i Eurovision. John fick ju alla tolvor av jurygrupperna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det är inte samma personer i juryn som var med i Mellon och som nu är aktuella i Eurojury.

   Andra individer med annan bakgrund och betydligt fler länder handlar det om nu.

   Radera

Skicka en kommentar