Dags för första Mellogenrepet

Fredag 19:00 gäller det att vara på plats i Saab Arena i Linköping för den som tänkt sig se genrepet.

2020 års första rep inför publik gäller självklart inget annat än deltävling 1. En koll fredag eftermiddag visade att det i varje fall inte var slutsålt. Vad tycker utländska Mellofans om startfältet och vad tror de om resultatet?

Wiwibloggs.com har för vana att ta reda på sånt och började för ett dygn sedan fråga: "Vem borde vinna Melodifestivalens deltävling 1?"
Detta var ställningen när ESCsverige läste av omröstningen vid 14-tiden på fredagen. På en marknad större än den svenska går det som synes allra bäst för Felix Sandman och inte långt därefter Malou Prytz.

Melodifestivalklubben har vi förstått tänker efter kvällens genrep tillfråga publiken i arenan. Vilket bidrag vill de allra helst se i final? Den undersökningen ger en första indikation på vart det lutar inför lördagens avgörande. Blir spännande att se vad linköpingsbor och andra har för smak!

Svenska Spel går det att betta på vilka två bidrag som går direkt till final. Lägst odds har kombinationen Robin Bengtsson/Felix Sandman (2,41), följda av Malou Prytz/Felix Sandman (2,48) och Robin Bengtsson/Malou Prytz (5,10).

Paret Suzi P/Sonja Aldén är en av högoddsarna (999,00). Den som vågar spela på att de två tar sig direkt till final kan casha in.


Kommentarer