Skådespelare leder den danska finalen

Hella Joof och Rasmus Bjerg har valts till programledare för "Dansk Melodi Grand Prix".

Bägge är skådespelare och ska ta tittare och publik i Royal Arena igenom årets final i Köpenhamn den 7 mars. De har aldrig haft med DMGP att göra förut men med tanke på yrket så saknas inte scenvana, skriver tv-bolaget DR.

Semifinalen i radio har premiär nu på måndag den 20:e i P4 och på dr.dk. Som tidigare berättats ska lyssnarna i veckan som kommer rösta tre bidrag till final. Den kanske största nyheten som framkom på fredagen är återinförandet av liveorkester.

DR har beslutat att anlita The Antonelli Orchestra till finalen och dess tio låtar. DMGP har inte haft någon levande orkester på 21 år. Senast Melodifestivalen hade orkester var för 20 år sedan i Göteborg på Operan.

Kommentarer

  1. Kim Thomassen. Stort ros til DR for at bringe liveorkester tilbage til DMGP, samt fornyelse det var der stort behov for. Kvaliteten af sangene sidste år i DMGP var ringe, som det desværre har været de fleste år med få udtagelse af årene, 2000, 2001, 2005, 2010, 2011, 2013, 2018. Et af problemerne har været at dele af den danske musikverden holdt sig langt væk fra DMGP imodsætning til Sverige hvor man står i kø for at deltage i MF. hvornår ser man f.eks Mads Langer, eller Lukas Graham i DMGP? Jeg synes DR i år har været utroligt langsomt, faktisk meget sent med at offentliggøre nyt om DMGP, man kan ikke få at vide hvorfor udsendelsen på P4 med udvælgelse af de 3 bidrag til finalen mandag forgår, ikke gangen i programoversigt, det bliver nok i sidste øjeblik, Eller pressemøde i december måned som DR omtalt i oktober sidste år aldrig blev til nogen ingen begrundelse hvorfor, ellers skyldes det den voldsom nedskæring af DR budget fra politiske side i mediaforliget fra 2018 skal bespare 20 procent frem imod 2023, 800 mio danske kroner. Håber på en dansk vinder som kan giv en topplacering i ESC, det bliver nok svært.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar