Danmark: De nio radiolåtarna ute nu

Vid midnatt släpptes de bidrag som lyssnarna av Danmarks Radios P4 får möjlighet att rösta till DMGP-finalen.

Låtarna som är nio till antalet spelas upp av danska P4-kanalen under måndagen. Tre av dem kommer lyssnarna att ha infytande över, det är med andra ord de tre vi senare får se i finaluttagningen i mars.

De så kallade radiolåtarna som DR valt att kalla "Boblere" (bubblare) släpptes i natt på Spotify. De är i tur och ordning:

1. Jamie Talbot – Bye Bye Heaven
2. Kenny Duerlund  Forget It All
3. Nick Jones – 2AM
4. SamSara – For You
5. Søren Okholm – Impossible Dreamers
6. BEN & TAN – Yes
7. Emil Ville ønske jeg havde kendt dig
8. Sander Sanchez – SCREENS
9. Mielou We Could Be So Beautiful




På Spotify finns de alltså att höra. Vid 08:30-tiden på måndagsmorgonen presenteras formatet för de danska P4-lyssnarna. Frågan är om vi får ett resultat över hur det har röstats i dag eller i veckan? Förhoppningsvis klarnar det om några timmar.

Kommentarer

  1. Kim Thomassen. Det er vel nok en af års store overraskelse i DMGP hvem der står bag sangen "Yes" fremført af duoen Ben & Tan. Det er Linnea Deb og Jimmy Jansson, der i år har 6 sange med i MF, samt Emil Lei, der sidste år var med til at skrive vindersangen, "Love is Forever", Yes kan man allerede som den første DGMP bidrag i år finde på youtube. Synes den bør gå videre til finalen.

    SvaraRadera
  2. Kim Thomassen. To tidligere medlemmer fra gruppen ‘A Friend in London’ der deltog for Danmark ved ESC 2011 har skrive ‘Ville ønske jeg havde kendt dig’ til Emil. Esben Svane og Tim Schou.

    Esben har før haft en sang med i den britiske final sammen med Lise Cabble, Tim havde i 2017 en sang med i Melodfestivalen.

    SvaraRadera
  3. Kim Thomassen. Jurymedlem Sjælland, Bryan Rice (kunsthavn) hvis rigtig navn er Brian Risberg Clausen skrever i en kommentar på sin Facebook til Marek Bang Poulsen en vis kritik imod DR, uddrag, citet, at DR1 ikke har formået at kommunikere ud hvad der egentlig skal foregå, men ja, der er 9 regioner som er samlet i 3 områder. Hvert område har valgt 3 sange ud af en pulje på 21 sange. De tre sange kan man i hvert område stemme på i næste uge. Og fra hvert område går en sang videre til finalen i dmgp. Derudover vælger vi som jury 2 wildcards, så DR selv kun behøver vælge 5 sange til finalen.

    SvaraRadera
  4. Kim Thomassen. DR har tidlig her til morgen kommet med nyt, De tre sange som på dr.dk har fået fleste stemmer vil blive offentliggjort, fredag den 24 januar kl 16, De 5 sange som på forhånd er i finalen vil være hemmlig indtil fredag den 31 januar. https://www.dr.dk/event/melodigrandprix/helt-nye-regler-her-er-alt-du-skal-vide-om-semifinalen-i-dansk-melodi-grand

    SvaraRadera
  5. Kim Thomassen. Nu kommer DR med en masse informationer, det burde man have gjort for langt tid siden istedet for næsten i sidste øjeblik, derfor har man opnået en del usikker hvad der egenligt foregår om afstemming, samt udsendelsen i radion mv. Ikke mere fra mig i nat. https://www.dr.dk/event/melodigrandprix/du-vaelger-hvem-der-skal-i-finalen-hoer-aarets-foerste-grand-prix-sange-og

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det fungerede godt for dig i nat, kan vi konstatera :-)
      DR har vågnet måske sent men i alla fall får vi vara glada över att nu sker ett och annat på DMGP-fronten som vi också får besked om.
      Nyhedsartikel kommer snart...

      Radera

Skicka en kommentar