Snacka om framförhållning

Vi fick ett tips som vi bara måste dela med oss av. Ett verkligt fenomen, eller?!

Det har nämligen skapats en sida på nätet som räknar ner till, inte årets, utan nästa års ESC. Någon i eller med särskilda känslor för San Marino blickar väldigt långt framåt, till 2021 års tävling. Och då återstår fortfarande flera månader till 2020 års upplaga.

Här pågår nedräkningen:  escsanmarino2021.com  

Vem som än ligger bakom nedräkningen vet tydligen att andra ESC-semifinalen nästa år kommer att gå av stapeln torsdagen den 13 maj. Det är till det datumet det räknas ner. Oavsett om det är rätt tänkt eller inte går det i varje fall inte att klaga på framförhållningen.

Men för att ta det i tur och ordning inväntar många av oss i första hand besked om vad tv-bolaget SMRTV tänker skicka till Rotterdam där första tävlingsdagen kickar igång om 112 dagar. De flesta utgår från att det handlar om ett internt val av bidrag för San Marino ➭

Kommentarer

  1. Tror San marino att de har en chans att vinna årets eurovision och arrangera nästa års tävling för de visar bilder på sitt land och kollar ihop det med Eurovision?

    SvaraRadera
  2. Dom har ingen plats att ha eurovision i. San Marino kan aldrig arrangera ändå. Men dom kan lägga det i ett annat land,,,,typ Italien är nära.

    /frederik

    SvaraRadera

Skicka en kommentar