Mello: Fjärde deltävlingen

Tiden är inne för att avsluta omgången med deltävlingar. Svenska folket ska utse de två sista direktkvalificerade finalisterna. Med andra ord, finalbidrag 7 och 8.

Spelbolagen tror på Mariette och Rolandz. → Publiken i Örnsköldsvik på Mariette och Elias Abbas. → Vi själva hoppas på Mariette och Felicia Olsson.

ESCsverige har sagt det förut och säger det gärna igen. Bättre än så här blir inte Mello 2018. Sista deltävlingen har det starkaste startfältet sett till kvaliteten på låtarna.

Hur Emmi Christensson (bilden) och de andra ser ut när låtarna framförs från scenen bjuds det en halvminut på hos → svtplay.se

Från 14-tiden i eftermiddag går det att → lyssna på bidragen nästan i sin helhet. Efter att vi fått klart med resultatet ikväll lägger SVT ut samtliga 8 finalklara låtar på sin sajt.

Fem finaler samtidigt som Mello
Melodifestivalen har konkurrens om uppmärksamheten denna lördagskväll. Fem länder arrangerar sina nationella finaler samtidigt som deltävling 4 pågår. Alla dessa länders vinnarbidrag kommer Mellosegraren att få möta i samma ESC-semifinal i maj.

Men låt oss nu ta en sak i taget - som startordningen i Ö-vik till exempel:

1  ✪  Icarus  -  Emmi Christensson 

2  ✪  Mitt Paradis  -  Elias Abbas 

3  ✪  Break That Chain  -  Felicia Olsson 

4  ✪  Fuldans  -  Rolandz 

5  ✪  Never Learn  -  Olivia Eliasson 

6  ✪  Every Single Day  -  Felix Sandman 


7  ✪  For You  -  Mariette 


Kommentarer