LIAMOO och Samir & Viktor till final

Inga större överraskningar i Mellos andra deltävling. Som väntat tog sig Shuffla med Samir & Viktor och Last Breath med LIAMOO vidare till finalen i Stockholm om precis en månad.

Överlag bättre standard på låtarna i Göteborg jämfört med premiären. Någon spänning avseende resultatet bjöds vi inte på. Både LIAMOO och Samir & Viktor har länge varit favorittippade och bägge röstades planenligt till Friends Arena den 10 mars.

Det ser ut att bli gott om killar i Mellofinalen, samtliga fyra finalister hittills är just män. Undrar vem som blir först med att bryta den trenden?

Kanske blir det någon av alla tjejer som fram tills nu getts en ny chans. Mimi Werner och Margaret gör Sigrid Bernson och Renaida sällskap i Andra Chansen.

Resultat:

FINAL Shuffla  -  Samir & Viktor
FINAL Last Breath  -  LIAMOO
Andra Chansen Songburning  -  Mimi Werner
Andra Chansen In My Cabana  -  Margaret
5. Allting som vi sa  -  Ida Redig
6. Titta vi flyger  -  Stiko Per Larsson
7. Det finns en väg  -  Jonas Gardell

Kommentarer

  1. Samir & Viktor får komma på vilken plats som helst i finalen förutom första plats! Jag skulle skämmas rätt så mycket om det var de vi skickade till ESC. Then again, de lär kanske charma svenska folket men den internationella juryn? ...mycket tveksamt.

    SvaraRadera
  2. Tråkigt startfält. Ps. En sak som många har missat är att man borde bara rösta på några få låtar i finalen i Melodifestivalen. Nu betygsätter många 0-5 röster per låt. Det gör att svenska folket får mindre makt än om de bara röstar på några få låtar eftersom tittarnas poäng delas ut procentuellt medan 11 jurygrupper har 50 procent av poängen.

    SvaraRadera
  3. Det är nog många barn som röstade på Samir och Viktor. Säkert ingen koll på att svenska folket förlorar makt om de röstar på alla låtar i finalen i Melodifestivalen.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar