ESC: Repetitionerna i arenan startar 4 maj

Repetitionerna i arenan Tel Aviv kommer igång en dag tidigare än vad som hittills varit känt. De första repen startar den 4 maj och inte den 5:e.

Det framgår av det körschema som israeliska tv-bolaget IPBC (KAN) publicerat och som sajten Wiwibloggs.com tagit del av.

Här får vi också veta att såväl LED-skärmar som videografik är tillbaka på bred front efter att inte ha använts i Lissabon. Det verkar som att scenen i Tel Aviv Convention Centre ska vara färdigbyggd senast 20 april, då är det nämligen sagt att de tekniska repetitionerna med ljus, ljud, effekter, tv-kameror och annat ska börja.

I slutet av april inleds även stand-in-repetitionerna av ländernas olika bidrag samtidigt som öppningsnummer och mellanakter ska övas.

Den 4 maj intar de första deltagande artisterna scenen. Den 2:a och 8.e samma månad ligger mycket av aktiviteterna i arenan nere på grund av israeliska helgdagar. I övrigt ska det vara full fart inne i Convention Centre.

Redan spikat och klart
IPBC (KAN) har kommit långt i sina förberedelser. Det mesta som ska ske tidsmässigt när, var och av vem från januari till maj är redan spikat och klart.

Wiwibloggs.com har mer om vad som väntar i nästa års ESC-arena. Besök dem gärna för mer information och ytterligare detaljer!

Kommentarer