Mello: Ännu ett år med Välkomstfester planeras

Live Nation lanserade tillsammans med SVT och SR "Välkomstfesten" förra året. Det var ett sätt att höja pulsen hos värdstäderna ytterligare ett snäpp. "Välkomstfesten" kommer tillbaka också 2019.

"Fler får möjlighet att ta del av den glittriga glädjekaramell som Melodifestivalen är och pulsen i turnéstäderna pumpas upp ordentligt med Välkomstfestens intåg.
Röda mattan rullas ut i varje turnéstad där mötet mellan artist och fans står i fokus. En önskan som funnits hos både artister och deras fans – och som nu möjliggörs tack vare Välkomstfesten.
Utöver röda mattan-eventen bjuds det på olika aktiviteter kopplade till Melodifestivalen i varje turnéstad. En familjefest i glädjens tecken!"
Så stod det i det pressmeddelande som skickades ut för snart ett år sedan när syftet med "Välkomstfesten" skulle förklaras närmare. Ett koncept som genomfördes i de sex städer som arrangerade Mello 2018. Och nu väntar en repris.

Göteborg, Malmö och Stockholm får sina respektive festivalveckor extra pimpade för andra året i rad. För Leksand, Lidköping och Nyköping blir det premiär.

Läs också: Mer folkliga stadsfester

I januari väntas besked om vad "Välkomstfesten 2019" kommer att innehålla i detalj när Melloturnén rullar igång. ESCsverige återkommer då och publicerar festivalprogrammet för alla städer.

Tema Melodifestival i Leksand


Kommentarer