Mello: Direktfinalist 7 och 8 ska röstas fram

De två sista bidragen som går direkt till Mellofinalen blir klara ikväll när turnén nu hunnit fram till den avslutande deltävlingen i Lidköping. Efter detta har samtliga 8 direktfinalister utsetts av svenska folket. Ytterligare 4 tvingas till ta vägen om Andra chansen nästa lördag innan de kan kalla sig finalister.

Deltävling 4
Lördag 23 februari
20:00-21:30

SVT1

Sparbanken Arena
Lidköping
   1.
Stormbringer
Pagan Fury   
   2.
Känner dig
Anton Hagman
   3.
Torn
Lisa Ajax
   4.
I Do
Arvingarna
   5.
On My Own
Bishara
   6.
Kärleken finns kvar
Ann-Louise Hanson
   7.
Too Late For Love
John Lundvik

John Lundvik och Lisa Ajax låg fram till igår bäst till för att redan ikväll ta plats i finalen, allt enligt de som spelar på resultatet visar sammanställningen från braodds.com. Men något har hänt med Lisa, för i dag har hon rasat och ersatts av Bishara som finalist. Kan resultatet av Melodifestivalklubbens publikundersökning från fredagskvällens genrep ha påverkat tro?

Läs också:  Så tycker vi om Lidköpingslåtarna

På sidan om vad vi tycker om låtarna finns även länkar till SVT Play där du både kan smyglyssna på bidragen och smygtitta på artisternas framträdanden. De är hämtade från torsdagens repetitioner i Lidköpings bandyhall.

Läs mer:  Detta har hittills hänt i årets Mello ⇨

Av olika anledningar är grupperna Arvingarna och Pagan Fury inte fulltaliga på scenen. Göteborgsgrabbarna som vann Melodifestivalen för 26 år sedan och kom 7:a i ESC i Dublin är ikväll en trio. Det är Tommy Carlsson som är frånvarande på grund av semester. Skulle de ta sig vidare i en eller annan form kommer han dock att vara tillbaka.

Dubbel-CD släpps
Här passar vi på att påminna om årets cd-release. I och med att vi nått fram till sista deltävlingen är det från klockan 21:30 ikväll fritt fram att spela alla 28 låtar från Melodifestivalen 2019.

Dubbel-cd:n är tryckt och helt klar att släppas. Kolla in låtlistan och exempel på prisuppgifter:

CD-release 23 februari ⇨

Kommentarer