Inför del 2 i Malmö: Dagens låtsläpp 13:30

Sju fräscha Mellolåtar på g. De går att höra 1 minut av från klockan 13:30 på torsdagen. Klicka vidare till SVTPlay.se

Starten för smyglyssningen av låtarna har numera tidigarelagts en timma, 13:30 är vad som gäller på torsdagseftermiddagarna och inte 14:30. Det var inte alla som uppfattade den förändringen vid premiären förra veckan.

En pratsjungande Jan Malmsjö, latinobeats från Margaret och en Glorious-liknande låt med Andreas Johnson. Åldersmässigt varierar det bland deltagarna också, allt från 16 till 86 år. Visst låter det lovande! Med tanke på det breda spannet borde det finnas något som tilltalar, om inte alla, så de flesta.

Melodifestivalen anno 2019 har sedan några dagar intagit Malmö. Efter sedvanliga så kallade torr-repetitioner får artisterna i dag bekanta sig med arenan i Hyllie. Repen därifrån släpper SVT ikväll.

Mer om:  Deltävling 2

Bidragen i Mellos andra deltävling i Malmö Arena: 
1. Andreas Johnson – Army of Us
2. Malou Prytz – I Do Me
3. Oscar Enestad – I Love It
4. Jan Malmsjö – Leva livet
5. Vlad Reiser – Nakna i regnet
6. Hanna Ferm & Liamoo – Hold You
7. Margaret – Tempo

Kommentarer

  1. här var det många låtar som va bra tycker jag. gillar allihopa så inte mej emotom man skickar allihopa till finalen :-)

    /frederik

    SvaraRadera
  2. Men alltså. Bara Janne och Hanna/Liamoo som sticker ut här...det andra är ju samma låt om och om igen....förra veckan vara lla låtar bra men denna veckan var inte så mycket att ha....

    SvaraRadera

Skicka en kommentar