1 vecka kvar till Eurovision Choir

Det är nästa lördag det händer, av Partille kommun kallat "Årets Evenemang". Och inte undra på det när de har Eurovision Choir 2019 på hemmaplan!

Så här när det bara återstår en vecka till körtävlingen i Partille Arena verkar det finnas biljetter kvar för den som vill se det hela på plats. Gör ett försök hos återförsäljaren och deras webbplats: Tickster.com  

Eller läs mer på arenans sida:  partillearena.se  

Det är lördagen den 3 augusti Eurovision Choir avgörs. Dörrarna till arenan öppnar klockan 18:45 medan SVT2 börjar sända från kl. 20:30.

Kolla också in vår specialsida om körtävlingen med deltagare från tio nationer. Där vågar vi lova att du hittar det mesta om årets evenemang, fakta och bakgrund:  CHOIR  ⇨

Programledare är Ella Petersson från SVT:s "Kulturnyheterna" bland annat, och Peter Trelowny. Han är presentatör på BBC Radio 3.

Förra året ledde han "Eurovision Young Musicians" från Edinburgh i Skottland.

En jury om tre personer bestämmer resultatet: Katarina Henryson från Sverige, känd för sin tid i gruppen "The Real Group", John Rutter, engelsk tonsättare/dirigent samt sångaren/arrangören Deke Sharon från USA.

Ungefär så här kommer scenen i Partille Arena att se ut. En virtuell framtagen version som EBU publicerat. De tre jurymedlemmarna tydligt synliga till vänster med körsångarna framför sig uppe på scenen.


Kommentarer