Nu på lördag är det dags!

Schweiziska Cake O'Phonie och Volve Vokal från Norge är några av de körsjungande amatörgrupper som är på väg till Göteborg för helgens Eurovision Choir 2019. Alla kommer i veckan för repetitioner i Partille Arena.

Vi kom häromdagen med en påminnelse om att det bara var en vecka kvar till årets körtävling Eurovision Choir, EC. Nu när EC-veckan är här har till och med EBU uppdaterat sin specialsajt:

Eurovisionchoir.tv  

Sidan är inte riktigt lika flashig som den för ESC eller ens Junior ESC. Så vi får väl acceptera det hela som en början åtminstone. En början som definitivt kan utvecklas till det bättre! Låt oss bjuda på en skärmdump:

Välkomsten ser maxad ut men det är bara yta. När man väl grottar in sig i den verkliga sajten får man nog säga att den är en aning mer sparsmakad än det besökaren möts av i ett första skede. Du når härligheten direkt här

Hur som haver. I alla fall ges nödvändig om än knapphändig information. Det får duga, men ESCsveriges egen specialsida på området går verkligen inte av för hackor i jämförelse:

CHOIR  

Intresserad av biljetter till arenan i Partille? Besök då gärna vår artikel från i lördags med nyttiga länkar och lite annat om det senaste vi fått veta!

1 vecka kvar till Eurovision Choir  

Kommentarer