Mello 2020: Finalen spikad till 14 mars

Det ser ut att bli lördagen den 14 mars som nästa års final äger rum i Friends Arena. Allt enligt uppgifter från webbsidan Eventstrategi.se 

Detta betyder att den kommande Melloturnén blir av i den senare av de två aktuella tidsperioderna som ESCsverige redan berättat om.

Läs också: Mellofinal 7 eller 14 mars

I denna snart månadsgamla artikel konstateras att 2020 är ett skottår vilket gör det svårt att på ett exakt sätt peka ut de sex veckor Melodifestivalen ska turnera. Det är den extra och 29:e dagen i februari som rört till det i våra och många andras försök till uträkningar. Med 14 mars som finaldatum kan följande slås fast:

Deltävling 1 den 8 februari
Deltävling 2 den 15 februari
Deltävling 3 den 22 februari
Deltävling 4 den 29 februari
Andra chansen 7 mars
  Final 14 mars   💙💛

SVT har inte kommenterat uppgifterna. De väntar med att presentera datumen till att alla värdstäder har blivit helt klara. Det brukar SVT vilja göra samtidigt och oftast i slutet av augusti eller september.

Företaget EventStrategi Sweden erbjuder ett finalpaket i samarbete med Friends Arena. En av arenans loger mitt emot scenen har reserverats och före Mellofinalen äts det trerätters middag med tillbehör på annat håll i Stockholm. Gemensam buss avgår till Friends. Kostnad per person för alltihop inklusive biljetter är nästan 5 000 kronor.

Kommentarer