Deltävling 1 eller 3 kan hamna i Malmö

Pusslet om vart vi ska och när i Mello 2020 håller på att läggas. En sak står klar redan nu och det är att arenan i Malmö har två lördagskvällar under festivalperioden som inte är bokade.

Ska SVT hålla fast vid traditionen med Malmö Arena som en av deltävlings-platserna är den 8 och 22 februari lediga. Väljs den 8:e får Malmö öppna nästa års Melodifestival. Skulle det bli den 22:a handlar det om deltävling 3.

I övrigt är arenan upptagen. De lördagar som kan komma i fråga ägnar man sig istället åt hemmalaget Malmö Redhawks hockeymatcher 1, 15, 29 februari samt även 7 mars. Mello har besökt Malmö Arena varje år sedan 2009.

En annan given värdstad Göteborg har arrangerat deltävlingar ännu längre tillbaka, sedan 2003. Scandinavium är ledigt 8, 22 och 29 februari för antingen den första, tredje eller fjärde deltävlingen.

Här upptas övriga lördagar också av hockey och Frölunda Indians matcher, men inte enbart.

Det som omöjliggör Mello i Scandinavium den 15:e är att heavy metalgruppen Sabaton kvällen innan är på plats med sin "The Great Tour".

Kommentarer

 1. vet vi säkert att mello börjar den 8de februari. det skulle ju lika väl kunna börja redan den första februari? Eller har jag missat något nu? (i vanlig ordning)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har inte missat nå, men om det går att boka paketresor till Friends för finalen 14 mars får man ju utgå från att Mello börjar 8 februari.

   SVT har dock inte nämnt några datum än!

   Radera

Skicka en kommentar