Efter ESC kommer Mello

Han vann "Eesti Laul" i vintras och tog senare Estland till ESC-final för andra året i följd. Nu känner sig stockholmaren Victor Crone redo för Melodifestivalen.

En källa med god insyn uppger för Aftonbladet  

"Det är helt rätt läge att ställa upp nu efter den hit han fick i Sverige med Storm. Nya låten kan nog sägas gå lite åt Avicii-hållet, storslaget och gjort för att få igång en arena."

Detta blir inte Crones första Mello. För fem år sedan deltog han och Behrang Miri men tog sig inte längre än till Andra chansen, en sammanlagd 16:e plats blev det. Rejält mycket bättre gick det i årets estniska uttagning och i Eurovision i Tel Aviv hamnade Storm på 20:e plats av totalt 41.

Aftonbladet har på måndagen fler namn aktuella för Mello 2020. Hanna Ferm ska i princip vara klar för tävlingen igen, nu som soloartist. I årets upplaga gjorde hon succé i duett med Liamoo, Hold You gick direkt från deltävling till final och kom där trea.

En debutant uppges också vara högaktuell, Jakob Karlberg. Han har som många andra ett förflutet i "Idol" och ska efter flera försök äntligen ha fått med ett bidrag till nästa års festival.

Kommentarer