Mello: De bästa platserna går snabbt åt

Lördagskvällarnas tv-sändningar är populärast att följa på plats i arenorna. Det visar en genomgång ett dygn efter att biljetterna till Melodifestivalen släpptes. Trots det höga prisläget är det de bästa och dyraste platserna som går åt först.

Störst intresse har visats för finalkvällen i Stockholm. Det ska enligt uppgift inte dröja länge förrän det är slutsålt. Men finalbiljetterna till Friends Arena är också bland de dyraste. Trots att Aftonbladet talar om "fullständigt hutlösa biljettpriser" har det inte haft någon större inverkan på det publika intresset.

Från Lidköping rapporteras det vara högt tryck på biljetterna till tv-sändningen av den sista deltävlingen. Endast ett fåtal biljetter finns kvar. Ungefär samma sak hör vi från Leksand.

Bara i några enstaka fall ska bokningen ha varit problematisk. Några har hört av sig och sagt att de suttit vid datorn i timmar för att försöka köpa biljetter utan att lyckas.

De bästa rådet som kan ges i sådana fall är att inte ge upp utan fortsätta försöka. Helst via en surfplatta eller stationär dator med snabb uppkoppling. Ofta funkar det bättre än genom mobilen när det krånglar.

Läs också: I dag släpps biljetterna till Mello →

Även tv-sändningarna av deltävlingarna i Göteborg och Malmö samt Andra Chansen i Nyköping står högst i kurs hos biljettköparna. Däremot är intresset genomgående svagare för genrepen, särskilt det som hålls på lördagseftermiddagarna.

Kommentarer