Velig jury i "Inför ESC"

Jaha, och vad fick man ut av detta? Inte speciellt mycket om ni frågar ESCsweden/sverige. SVT har ännu en gång plockat bort bedömningen av varje lands bidrag och kvar blir en - gääääspning!

Panelen gick igenom 9 låtar som deltar i första ESC-semifinalen. Det enda vi fick veta efter fredagskvällens program var att Armeniens Not alone gillades, att Estlands Amazing funkade samt att Rysslands låt påminde om Vanessa Paradis från slutet av 80-talet. Belgiens hyllning Mother sågades men exakt hur den låten stod sig i konkurrensen rent poängmässigt fick vi aldrig veta.

Ingen vågade säga något om svenska Sanna Nielsen eftersom det i så fall skulle uppfattas som partiskt. Och just där gick nog luften ur de flesta! Nej, årets införprogram i SVT verkar inte vara något man behöver följa för att få veta vad "stjärnartisterna" egentligen tycker. Vid tidigare års "Inför ESC" har det alltid gått att publicera en topplista efter varje avsnitt, men inte i år tydligen. Den som ändå vill se del 1 av "Inför ESC" kan göra det på SVTPlay.se.

Kommentarer

  1. De hade ju samma dålig koncept förra året också!
    Jag saknar poängsättningen som fanns från 2004-2012 :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. men det här med att inte säga sig sitt om sverige var nytt. jävla tönteri!
      /
      frederik

      Radera

Skicka en kommentar