Ukraina upp som en raket

Klättrar sju placeringar Efter att Jamala (bilden) repeterat gick hennes låt 1944 från 10:e till 3:e plats hos spelbolagen.

Bidraget är det som hittills har haft störst positiv påverkan hos oddschecker.com. För Bulgarien blev det tvärtom, från 6:e ner till 10:e plats.

Ryssland är fortfarande etta medan Sverige ligger femma, If I Were Sorry var nere på 6:e plats en stund på torsdagen men hoppade senare upp ett snäpp. Samtliga semifinalister samt Sverige har nu genomfört sin första repetitionsomgång från scenen i Globen, det vill säga 37 av 42. Återstår bara de så kallade "Big 5" men redan fredag kväll är det premiär för Frankrike och Spanien.

Tio i topp - detta var ställningen hos Oddschecker torsdag kväll.

Strax utanför topplistan låg Lettland på 11:e och Tjeckien på 12:e plats. Bland överiga nordiska länder såg placeringarna ut så här:

17. Island
24. Norge
27. Danmark
32. Finland

Schweiz ligger tillsammans med framförallt San Marino och Moldavien i det absoluta bottenträsket. Här återfinns årets verkliga högoddsare, spelar man på vinst för någon av dem och det slår in finns det riktigt stora pengar att tjäna!Kommentarer