Risk att förfester ställs in på grund av Corona

Eurovisionpartyn inför själva tävlingen i maj kanske inte blir av. Två har redan ställts in.

"Israel Calling" blir inte av alls medan "PreParty" i Madrid i Spanien som var planerat till 10-11 april skjutits upp på obestämd tid. Anledningen är osäkerheten kring smittspridningen av Coronaviruset.

En av de större förfesterna är den i Storbritannien. Där meddelar arrangörerna att man avvaktar med att fatta beslut om hur det blir med London Eurovision Party den 29 mars.

Vad gäller det största partyt, "Eurovision In Concert" i holländska Amsterdam finns ännu inga besked rörande promotion-konserten med årets ESC-tävlande artister den 4 april. Man ska dock inte bli helt förvånad om den blir uppskjuten eller inställd. Allt hänger på vart viruset tar vägen.

Kommentarer

  1. Sent på söndagskvällen meddelade arrangörerna för "Eurovision In Concert" att den inte blir av som planerat 4 april. Konserten ställs inte in med skjuts på framtiden. Anledningen är att Nederländernas regering förbjudit evenemang på mer än 100 personer till och med den 6 april.

    Den som köpt biljetter kommer arrangören snart att höra av sig till.

    SvaraRadera
  2. Hej där. Alltså, visst är detta helsjukt? Blir säkert inget Eurovision sen heller. Ska man inte få ha några ljuspunkter kvar alls i det här kaoset? Känns verkligen inte bra tycker jag.

    SvaraRadera
  3. Vi får hoppas Corona-faran snart kan blåsas över. Kanske en del restriktioner blir kvar lång tid och då kan det tråkigt nog bli tävling i Rotterdam i maj utan publik. Eller så löser man det på annat sätt.

    Alternativet är att man skjuter upp det till sommaren eller början av hösten. Allt beror på Coronan. Förhoppningsvis går den samma öde till mötes i Europa som i Kina. Det vill säga mattas av med allt färre nya smittade.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar