Strongt första rep av Benjamin

Varför ändra på ett vinnande koncept? Det mesta i Portugal känns igen från Melodifestivalen, och allt sitter som det ska. 

Rösten, koreografin och tajmingen med alla kameravinklar. Allt sådant funkar redan från start. Det är en stabil och strong första repetitionsomgång av Benjamin Ingrosso.

Han har på sig en annan jacka än i Mellon, men i övrigt är det inga större förändringar. Han rör sig likadant och lysrören är förstås med även här.

Undrar om inte en aningens nya färger tillförts lysrören sedan Mello. Ett och annat mönster vi inte sett tidigare dök också upp i bakgrunden. Effektfullt är det hur som helst.

Efter premiär-repet fick Dance You Off  gott om applåder i presscentret, det får alla länders bidrag men nog kändes det som att det var mer kraft i handklappningen den här gången. Precis vad en låt och ett framförande med klass och stil ska ha av en kräsen Eurovisionpublik.

Det här ser bra ut - mycket bra till och med. Finalplatsen är inom räckhåll. I nuläget känns det som att Sverige i tuff konkurrens med Norge har goda chanser att vinna semifinal 2.


Kommentarer