Rodrigo Alves antyder att han är San Marinos ESC-val

På söndagskvällen publicerade Rodrigo Alves, mer känd som den mänskliga Ken-dockan, ett inlägg på Instagram som inte kan tolkas på något annat sätt än att han kommer att representera San Marino i årets Eurovision.


I inlägget anspelar Rodrigo Alves på årets ESC-tema Dare To Dream när han bland annat skriver "Dreams do come true" och hashtaggar med #eurovision, #esc, #sanmarino och sitt eget namn #rodrigoalves.

SMRTV, tv-bolaget i San Marino, har kallat till presskonferens för att avslöja sin artist nästa måndag den 21:a. Nu verkar det dock som att Rodrigo själv inte kunde hålla sig längre. Vad vi ser ut att få veta på pressmötet om en vecka som vi inte redan visste är väl vad det är för låt han ska tävla med i Tel Aviv.

Läs också:  21 januari avslöjas San Marinos bidrag

Det har i flera veckor spekulerats om Rodrigo Alves och att det de facto är han som utsetts internt av SMRTV. Han har genomgått ett 60-tal plastikoperationer för att efterlikna dockan Barbie Ken. Brasiliansk-engelsk 35-åring som bor i London och som senast varit synlig i "Celebrity Big Brother" på den brittiska tv-kanalen Channel 5.

Kommentarer