Uppgifter: Danska bidrag i början på februari

Måndagen den 4 februari tänker DR avslöja vilka tio tävlande vi kommer att få se i arenan Boxen i Herning. Detta hävdar en anonym uppgiftslämnare.

Boxen är ju platsen för årets "Dansk Melodi Grand Prix" den 23 februari. Men vilka de tio finalisterna är har det ännu inte sagts något om. ESCsverige har sedan tidigare räknat med att presentationen skulle äga rum i slutet av januari. Enligt de nya uppgifterna uppmanas vi dock tänka om - nån vecka eller två!

Någon kommentar från officiellt håll om att det blir 4 februari bidragen avslöjas har inte gått att få. Men om vi betänker hur det gick till förra året kanske det ligger något i uppgifterna.

Läs också:  Huvudstaden hålls utanför

De tävlande som skulle vara med 2018 presenterades 22 januari på en presskonferens i DR-byen i Köpenhamn. Själva uttagningen skedde 10 februari i Ålborg. I år hålls DMGP två veckor senare, och i förhållande till det kan säkerligen 4 februari rent tidsmässigt stämma bra.

Visst kan det bli både tidigare och senare än så, det är bara DR som vet. Men nu har ESCsverige i varje fall berättat vad vi fått för information.

Läs också:  En av de uttagna finallåtarna har avslöjats

Kommentarer

  1. det tror inte jag. jag gissar att dom presenterar låtarna 23 januari :)


    /frederik

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kim Thomassen15 januari, 2019

      Nyt om Dansk Grand Prix 2019. DR har i eftermiddag offentliggjort navnene på værterne, https://www.dr.dk/event/melodigrandprix/dr-afsloerer-her-er-vaerterne-dansk-melodi-grand-prix-2019

      Radera

Skicka en kommentar