10 000 besökare väntas till Mellofest i Leksand

Bolibompadraken och radioapan intar en central roll på den scen som ska byggas upp i Leksand i samband med Melodifestivalens tredje deltävling. Välkomstfesten förväntas locka många besökare.

"Figurerna från tv och radio är omåttligt populära bland barn och vi räknar med minst 10 000 besökare under lördagens välkomstfest."

Det säger evenemangslots Linda Hjerpe till kommunens webbportal leksand.se →

När dalakommunen tar emot Mello blir det en hel del fokus på barn i den underhållning som bjuds. Samma dag som deltävling 3 lördagen den 16 februari hålls en välkomstfest på Centrumparkeringen i centrala Leksand. Aktiviteterna där pågår mellan klockan 11:00-15:00 på lördagen.

Lokalt vill man också gärna understryka det uppträdande som studenter från kommunens kulturskola ska genomföra på välkomstfestens scen.

Läs också:  Ännu ett år med välkomstfester planeras

Välkomstfesterna arrangeras av de kommuner Mello besöker tillsammans med produktionsbolaget Live Nation och SVT. Ett fullständigt program för alla kringarrangemang i inte enbart Leksand utan i samtliga värdstäder ska presenteras nu i januari. Enligt uppgift kan det bli redan den här veckan.

Mer om:  Deltävling 3 i Leksand →

Kommentarer