Danmark: 31 januari presenteras finalisterna

På ett pressmöte den sista januari avslöjas äntligen de tio deltagarna i Dansk Melodi Grand Prix. Något som tidningen Ekstra Bladet fått bekräftat av tv-bolaget DR.

Tidningen hävdar dessutom att Jasmin Gabay är en av de tävlande. Tidigare har också artisten Ryk nämnts som deltagare med låten I Couldn't Give It Up.

Läs också:  En av de uttagna finallåtarna har avslöjats

Häromdagen presenterades programledarna för den danska finalen i Herning 23 februari.

Läs också:  Kristian och Johannes leder DMGP

DR har till slut bestämt datum för när de ska presentera vilka tio låtar och artister som fått en plats i 2019 års nationella uttagning. Det blir alltså torsdagen den 31 januari som korten läggs på bordet. Andra dagar som varit uppe för diskussion kan vi därmed glömma.

Kommentarer

  1. Kim Thomassen På trods af DR første om en uge afsløre års 10 bidrag har de sidste par uger være mange rygter. Ifølge ugebladet Her og NU onsdag deltager Sigmund Thondheim i års DMGP. Blandt års sangerskriver er Lise Cabble, det er 13 gang, hun har skrevet 3 vinderbidrag tidligere, 1995, 2011, og 2013. Desuden har den tidligere forsanger Tim Schou i gruppen A Friend in London en sang med. https://realityportalen.dk/rcarticle/afsloering-danske-realitystjerner-med-i-melodi-grand-prix/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för det!

      Lise Cabble har vi redan koll på :-)

      https://escsverige.blogspot.com/2018/12/dansk-hitmakare-bidrar-till-nasta-ars.html

      Radera

Skicka en kommentar