Berlin värdstad för tyska finalen - 21 februari?

För andra året i följd hålls den tyska nationella uttagningen i Berlin. Det står nu helt klart. Sedan är frågan om det hela avgörs torsdagen den 21 februari, sådana signaler har nått ESCsverige.

Svaret behöver vi inte vänta så länge på. Det kommer som omtalades redan på juldagen klockan 17:00 i dag tisdag i en webbsändning som går att se på Facebook-sidan tillhörande Eurovision.de →

Läs också:  Detaljer om Tysklands final ges 8 januari

När huvudstaden tog över den tyska uttagningen i fjol höll man till i Studio Berlin-Adlershof. Återstår att se om det blir samma ställe igen. De sex låtarna det står mellan i "Unser Lied für Israel" väntas presenteras närmare i eftermiddag. Än så länge har vi ju bara vetskap om vad låtarna heter och vilka artisterna är.

Att komma fram till att uttagningen med stor säkerhet är bokad till torsdag 21 februari är inte särskilt svårt. Dag och datum ligger helt i paritet med vad som gällde förra året. Men innan ni skriver in det i almanackan så avvakta gärna till vad tv-bolaget NDR har att säga om saken i sin livestream på Facebook i dag!

Kommentarer