Ryktesbörsen: Kan bli gott om comebacker i Mello 2019

De är inte klara för nästa års festival utan endast högaktuella. Så skriver idag Aftonbladet om Ann-Louise Hanson och Magnus Carlsson.

"Högaktuella" betyder i det här sammanhanget att det inte är hundra att vi får se dem tävla. Vad gäller Carlsson rapporterar AB:

"SVT vill gärna ha med honom och själv uppges han vara sugen att tävla igen. Men han har ännu inte hittat rätt låt."

Både Carlsson och Hanson är några av Melodifestivalens veteraner. De har dock aldrig vunnit tävlingen. Hanson innehar det svenska rekordet. 11 Mello har hon deltagit i, vilket är flest av samtliga. Debuten skedde redan på 60-talet och senast hon syntes till var 2004.

Läs också: Hon har svenskt rekord →

Magnus Carlsson har också en diger deltagarlista, senast det begav sig var 2015 då han tog sig till final och slutade på 9:e plats med Möt mig i Gamla stan.En annan artist som uppges vara nära en plats i Mello 2019 är Margaret. Den polska sångerskan kom 7:a i år med In My Cabana. Inte heller hon är dock "klar" utan bara "högaktuell" enligt Aftonbladets definition.

Se vilka som är "klara" på vår specialsida: Mello

Som ni märker, gott om återvändande kända artister. Men vi är ganska säkra på att en rad nya eller låt oss säga otippade namn väntar längre fram.

Kommentarer